Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση του, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το mrcopy.gr καλωσορίζει τη Fruit of the Loom

Δημοσίευση του Mr.Copy 15/09/2014 0 Comment(s)

Από σήμερα με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την εταιρία Fruit of the Loom ως προμηθευτή για τα προϊόντα του mrcopy.Designlab

Η Fruit of the Loom είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές t-shirt και ρούχων για εκτύπωση παγκοσμίως. Διαθέτει προϊόντα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε μια μεγάλη γκάμα στυλ (t-shirts, sweatshirts, longsleeves, underwear) και τα προϊόντα που φιλοξενούμε στο mrcopy.gr είναι όλα διαθέσιμα για αγορά και χωρίς εκτύπωση.

Μερικά από τα κλασσικά ρούχα της Fruit of the Loom που μπορείς να βρεις στο eshop μας είναι το ανδρικό Valueweight σε 19 χρώματα και μεγέθη από Small μέχρι 5XL (σε επιλεγμένα χρώματα), το γυναικείο Lady Fit Valueweight σε 11 χρώματα και μεγέθη από XS μέχρι 2XL και το παιδικό Valueweight for Kids σε 5 χρώματα και μεγέθη ανάλογα με την ηλικία από 1-2 μέχρι και 14-15 ετών.

 

Για διαφημιστικά μπλουζάκια η καλύτερη πρόταση της εταιρίας είναι το Fruit of the Loom Original T ενώ υπάρχουν ακόμα πολλές επιλογές σε Sweatshirts και Hoodies, αμάνικα και μακρυμάνικα tshirt.