Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση του, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

10% έκπτωση στην πρώτη σου αγορά

Δημοσίευση του Mr.Copy 09/06/2016 0 Comment(s)

 

Μα καλά, προσφορά γνωριμίας μέσα στο καλοκαίρι (που είναι με μεγάλη διαφορά η πιο busy περίοδος για ένα μαγαζί που τυπώνει μπλουζάκια), με τα τηλέφωνα να χτυπάνε ασταμάτητα και τις παραγγελίες να έρχονται αδιάκοπα;

 

Ναι, προσφορά γνωριμίας γιατί απλά είμαστε πολύ χαρούμενοι με το νέο μας site και το Designlab και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες να γνωρίσουν τις υπηρεσίες μας!

 

Για όλον τον Ιούνιο λοιπόν, έκπτωση 10% στην πρώτη σου παραγγελία στο www.mrcopy.gr (εφόσον δεν έχεις ήδη κωδικό πελάτη με τα ίδια στοιχεία).

 

Έτσι, για να γνωριστούμε!

 

Η προσφορά ισχύει με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

α) θα πρέπει να κάνεις εγγραφή σαν νέος χρήστης

β) η αγορά θα πρέπει να γίνει με τον κωδικό χρήστη σου και όχι με την επιλογή "Αγορά σαν επισκέπτης", θα πρέπει να έχεις κάνει ήδη εγγραφή για να πάρεις την έκπτωση.

 

Η έκπτωση υπολογίζεται στην τιμή των προϊόντων προ ΦΠΑ και είναι άμεση, δεν θα χρειαστεί να συμπληρώσεις κάποιον εκπτωτικό κωδικό, να μας κάνεις Like στο Facebook, ή να γραφτείς στο Newsletter μας! 

 

Μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση όλα τα προϊόντα μας, είτε αυτά είναι t-shirts χωρίς εκτύπωση, είτε είναι custom μπλουζάκια ή κούπες, mousepads, καπέλα ή άλλα προϊόντα από τον κατάλογό μας.

 

Έτσι απλά!